کودکان مبتلا به بیماری‌های شنیداری کرمانشاه در مدارس عادی تحصیل می‌کنند
محل تبلیغات شما


ورود اعضا


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشي رمز عبور؟

عضويت سريع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود




میزان رضایتمندی شما از مطالب سایت:





تبليغات
محل تبلیغات شما

علی‌احمد حاتمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم، اظهار کرد: کلاس AVT تحت عنوان کلاس شنیداری و گفتاری برای کودکانی که دارای مشکلات شنوایی هستند آموزش‌های جدیدی را جایگزین دوره‌های لبخوانی قدیمی که پس از گذراندن دوره‌ در حصاری به نام مدرسه استثنایی و بدون برقراری روابط اجتماعی حضور می‌یافتند ارائه می‌دهد.

مدیرکل آموزش و پرورش استثنایی استان کرمانشاه تعامل دانش‌آموزان دارای مشکل‌های شنیداری گفتاری را با افراد هم سن و سال خود با اهمیت خواند و بیان کرد: طرح شنیداری و گفتاری از سال گذشته در سطح کشور راه‌اندازی شد و استان کرمانشاه سومین استان اجرا کننده این طرح به صورت داوطلبانه بوده است.

حاتمی گفت: هدف از برگزاری این کلاس‌ها استفاده از باقیمانده شنوایی کودکان دارای مشکلات شنوایی و گفتاری با همکاری کارشناسان شنوایی شناس و گفتار درمان و مشاور و مربیان است به گونه‌ای که پس از 3 یا 4 سال این کودکان به جای تحصیل در مدارس استثنایی بتوانند در مدارس عادی تحصیل کنند.

وی با اشاره به اینکه مربیان با بهره‌گیری از ابزارهای آموزشی و روش‌های جدید آموزش درصدد تقویت عصب شنوایی کودکان هستند افزود: این طرح هم‌اکنون به صورت 3 کلاس ضمیمه در یکی از مدارس شهر کرمانشاه با حضور 25 کودک دارای محدودیت شنوایی برگزار می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استثنایی استان کرمانشاه بیان کرد: استقبال خانواده‌ها از این طرح بسیار خوب است به گونه‌ای که در پذیرش کودکان، کارشناسان شنوایی شناس و گفتار درمان با ابزارهای تخصصی، کودکان را ارزیابی و شناسایی می‌کنند.

حاتمی با اشاره به اینکه کودکان پذیرش شده از سنین 2 تا زیر 6 سال و به طور معمول 4 ساله‌ها پذیرش می‌شوند عنوان کرد: موفقیت این افراد به میزان همکاری والدین بستگی دارد که لازم است آنان نیز آموزش‌های لازم را در مواجه با کودکان فرا گیرند.

وی افزود: نتیجه اجرای این طرح در 2 تا 3 سال آینده مشخص می‌شود و امسال نیز به عنوان دومین سال برگزاری این دوره نسبت به تعداد 12 دانش‌آموز سال گذشته، ظرفیت پذیرش و آموزش این کودکان 2 برابر شده است.

حاتمی با اشاره به رایگان بودن تمامی خدمات ذکر شده گفت: این خدمات از طریق مرکز آموزش ناشنوایان در شهر کرمانشاه انجام می‌شود و اطلاع‌رسانی‌های لازم از طریق این مرکز به مراجعان انجام شده و تاکنون امکان ارائه این خدمات در سطح سایر شهرستان‌ها وجود نداشته است که در راستای گسترش این امکانات به شهرستان‌ها در تلاش هستیم.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:


RSS

Powered By
loxblog.Com