علیاحمد حاتمی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم، اظهار کرد: کلاس AVT تحت عنوان کلاس شنیداری و گفتاری برای کودکانی که دارای مشکلات شنوایی هستند آموزشهای جدیدی را جایگزین دورههای لبخوانی قدیمی که پس از گذراندن دوره در حصاری به نام مدرسه استثنایی و بدون برقراری روابط اجتماعی حضور مییافتند ارائه میدهد.
مدیرکل آموزش و پرورش استثنایی استان کرمانشاه تعامل دانشآموزان دارای مشکلهای شنیداری گفتاری را با افراد هم سن و سال خود با اهمیت خواند و بیان کرد: طرح شنیداری و گفتاری از سال گذشته در سطح کشور راهاندازی شد و استان کرمانشاه سومین استان اجرا کننده این طرح به صورت داوطلبانه بوده است.
حاتمی گفت: هدف از برگزاری این کلاسها استفاده از باقیمانده شنوایی کودکان دارای مشکلات شنوایی و گفتاری با همکاری کارشناسان شنوایی شناس و گفتار درمان و مشاور و مربیان است به گونهای که پس از 3 یا 4 سال این کودکان به جای تحصیل در مدارس استثنایی بتوانند در مدارس عادی تحصیل کنند.
وی با اشاره به اینکه مربیان با بهرهگیری از ابزارهای آموزشی و روشهای جدید آموزش درصدد تقویت عصب شنوایی کودکان هستند افزود: این طرح هماکنون به صورت 3 کلاس ضمیمه در یکی از مدارس شهر کرمانشاه با حضور 25 کودک دارای محدودیت شنوایی برگزار میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش استثنایی استان کرمانشاه بیان کرد: استقبال خانوادهها از این طرح بسیار خوب است به گونهای که در پذیرش کودکان، کارشناسان شنوایی شناس و گفتار درمان با ابزارهای تخصصی، کودکان را ارزیابی و شناسایی میکنند.
حاتمی با اشاره به اینکه کودکان پذیرش شده از سنین 2 تا زیر 6 سال و به طور معمول 4 سالهها پذیرش میشوند عنوان کرد: موفقیت این افراد به میزان همکاری والدین بستگی دارد که لازم است آنان نیز آموزشهای لازم را در مواجه با کودکان فرا گیرند.
وی افزود: نتیجه اجرای این طرح در 2 تا 3 سال آینده مشخص میشود و امسال نیز به عنوان دومین سال برگزاری این دوره نسبت به تعداد 12 دانشآموز سال گذشته، ظرفیت پذیرش و آموزش این کودکان 2 برابر شده است.
حاتمی با اشاره به رایگان بودن تمامی خدمات ذکر شده گفت: این خدمات از طریق مرکز آموزش ناشنوایان در شهر کرمانشاه انجام میشود و اطلاعرسانیهای لازم از طریق این مرکز به مراجعان انجام شده و تاکنون امکان ارائه این خدمات در سطح سایر شهرستانها وجود نداشته است که در راستای گسترش این امکانات به شهرستانها در تلاش هستیم.
نظرات شما عزیزان: